Millennium Online Pharmacy

Super Apotheek is een wereldwijde online apotheekwinkel die haar klanten de mogelijkheid biedt om online medicijnen op recept te kopen, een bewezen en betrouwbare bron van waardevolle medicijnen online.

Super Apotheek biedt een voordelige, particuliere en gematigde optie voor traditionele vrij verkrijgbare geneesmiddelen op recept en andere exorbitante online administraties. We stellen patiënten in staat met transportproblemen, beperkte toegang tot kwaliteitsmedicatie en beveiligingsbehoeften om hun recepten veilig rechtstreeks naar de voordeur te laten verzenden, zonder het gedoe en de tijdsdruk om naar een gespecialiseerd kantoor te gaan.

Onze missie:

Onze missie is om een ??uitgebreid assortiment van klinisch ondersteunende gezondheids- en welzijnsproducten en -diensten aan te bieden die patiënten zullen verrassen en tegelijkertijd een volledig operationeel en winstgevend bedrijf bieden. We streven ernaar faciliteiten en patiënten te voorzien van de nieuwste kwaliteitsproducten en ondersteunende diensten die de gezondheids- en welzijnsgemeenschap zullen dienen.

Onze online apotheek voldoet strikt aan de FDA-voorschriften voor het verzenden van medicijnen voor individueel gebruik. EU-goedgekeurde artikelen worden aan u geleverd. Zodra uw beroep door de expert is goedgekeurd, wordt uw oplossing in rekening gebracht op uw Master Card. Wij bezorgen uw bestelling per aangetekende post op de door u aangegeven plaats.

Overzicht

Sinds ons bescheiden begin in 2000 in Cambridge, Massachusetts, Verenigde Staten, is het al meer dan 17 jaar op een reis van passie, motivatie en innovatie. Gedurende deze tijd waren we pioniers in de ontwikkeling van langwerkende orale vloeibare producten en langwerkende tabletten die kunnen worden gekauwd, ingeslikt of als ODT's kunnen worden ingenomen - allemaal met hetzelfde farmacokinetische profiel. Deze baanbrekende successen hebben ons in staat gesteld om innovatieve behandelingen voor de pediatrische markt te ontwikkelen en om een ??generieke nichemarkt op te zetten.

Tegenwoordig is Super Apotheek uitgegroeid tot meer dan 500 werknemers, met een groot aantal vaardigheden en professionele benamingen. We hebben meer dan een dozijn vaste en vloeibare producten op de Amerikaanse markt op basis van onze talrijke NDA's en ANDA's. We hebben een rijk en groeiend portfolio van meer dan 30 verleende Amerikaanse patenten, en er zijn er nog veel meer in behandeling. Onze groei wordt nog steeds aangedreven door een combinatie van technologieontwikkeling en licentieovereenkomsten, ontwikkeling van geneesmiddelen in samenwerking, winstdeling en royalty's op productverkoop, en marketing van merkgeneesmiddelen en generieke geneesmiddelen.

We zijn uitgegroeid tot een van de top 5 particuliere gespecialiseerde farmaceutische bedrijven in de VS en de enige in zijn soort die kan groeien zonder het gebruik van extern kapitaal. Hoewel we in omvang zijn gegroeid, blijven veel dingen aan Tris vanaf het begin ongewijzigd. We blijven trouw aan ons DNA en opereren met dezelfde pioniersgeest - passie, gedrevenheid en innovatie - die we altijd hebben gehad. Diezelfde geest motiveert ons om manieren te blijven vinden om nieuwe ideeën en ontdekkingen om te zetten in geneesmiddelen die het leven van onze patiënten en hun families verbeteren.

Visie

Onze visie is om de wetenschap van de ontwikkeling van geneesmiddelen met unieke eigenschappen te begrijpen, om producten op de markt te brengen die waarde toevoegen aan onze patiënten en klanten en voordelen bieden aan ons bedrijf, onze werknemers en de samenleving als geheel.

Super Apotheek richt zich op gebieden met grote onvervulde medische behoeften en maakt gebruik van onze expertise om oplossingen te ontwikkelen die de gezondheidsresultaten en het leven van mensen verbeteren. Onze pijplijn is breed van opzet, groeit gestaag en omvat producten voor veel verschillende ziekte-indicaties.

ONZE AANPAK

Onze medewerkers geven vorm aan het succes en de toekomst van Super Apotheek. Wij geloven dat het de medewerkers zijn die het verschil maken. In de overtuiging dat dit ons motto is en geleid door de principes van meritocratie, streven we ernaar om de slimste en meest getalenteerde individuen in dienst te nemen die energiek zijn om problemen op te lossen en dit doen door middel van kritisch denken en een diepgaand begrip van hun vakgebied. We verwachten van onze medewerkers dat ze duidelijke drijfveren hebben voor wat ze doen en hoe ze dat doen; vraag waarom?"; vraag "waarom niet?". We verwachten dat ze dieper graven om oplossingen te zoeken die verder gaan dan wat algemeen als feit wordt geaccepteerd, of gewoon een draaiboek volgen van wat ze eerder hebben gedaan. We werken samen en erkennen en belonen prestaties die in overeenstemming zijn met onze culturele waarden.

Deze aanpak heeft ertoe geleid dat we producten met unieke eigenschappen hebben ontwikkeld en producten hebben gemaakt die moeilijk te formuleren zijn. We breiden voortdurend onze R&D- en productiecapaciteiten uit en bezitten een complex van 17 hectare in het centrum van New Jersey, waar onze R&D- en productiefaciliteiten zijn gevestigd.

ONZE DRIE PIJLERS

Super Apotheek wordt ondersteund door drie Business Units die samen de ruggengraat vormen van onze farmaceutische activiteiten met het hoofdkantoor in Cambridge, Massachusetts, Verenigde Staten

MERKEN

De farmaceutische onderneming van het merk Milennium Online Pharmacy is gericht op het verbeteren van de patiëntervaring door formuleringen met verlengde afgifte aan te bieden voor de pediatrische markt.

ALGEMEEN

Onze afdeling generieke geneesmiddelen ontwikkelt producten die gebruikmaken van onze eigen technologieën en sterke R&D-capaciteiten.

TECHNOLOGISCHE LICENTIE

Een reeks gepatenteerde toedieningstechnologieën helpt ons om doseringsvormen met onmiddellijke afgifte om te zetten in formuleringen met verlengde afgifte in vloeibare vormen en andere patiëntvriendelijke vormen met unieke eigenschappen.